Чернігів: Заступник міського голови прокоментував підняте у ЗМІ питання здорожчання проїзду

Чернігів: Заступник міського голови прокоментував підняте у ЗМІ питання здорожчання проїзду

11.01.17 10:35 0 669
Заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако, який є головою тимчасового конкурсного комітету для визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах, прокоментував розповсюджену деякими ЗМІ інформацію щодо можливості подорожчання вартості проїзду в громадському транспорті міста:

— - Станом на сьогоднішній день питання збільшення вартості проїзду в міській раді не розглядалося. Ми усвідомлюємо, що перевізники в найближчі 2-3 місяці вийдуть з такою ініціативою. Але рішення про вартість проїзду ухвалює виконавчий комітет міської ради. До цього питання будемо підходити зважено. — Спочатку перевізники мають надати свої розрахунки, потім їх має перевірити управління економіки міської ради. Після цього, варто провести громадську дискусію та переконати чернігівців в об'єктивності та необхідності такого підвищення, зважаючи на рівень доходів громадян. А вже після цього приймати чи не приймати рішення. — Більше того, я не виключаю, що підвищення можливе на окремих маршрутах. Наприклад там, де транспортні засоби більш нові та з середньою місткістю, а кількість скарг від пасажирів - мінімальна. Інші - хай почнуть виконувати інвестиційні плани та реально покращать якість перевезень. — До кожного подібного рішення потрібно ставитися відповідально. Я розумію, що об'єктивні причини для підвищення тарифу на проїзд можуть бути. Вартість пального, комплектуючих, інфляція, збільшення податкового тиску та відрахувань. Але спочатку потрібно бачити цифри, а вже потім розглядати таку можливість, - сказав заступник міського голови.

Олександр Ломако також є головою робочої групи щодо затвердження договору про організацію пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині державна ...
Наступна новина: Визначено десятку кращих ...

КОМЕНТАРІ