Житомирщина готова до зниження температури повітря

Житомирщина готова до зниження температури повітря

11.01.17 09:05 0 512
У зв'язку з прогнозованим пониженням температури повітря на Житомирщині, 5 січня, відбулося засідання оперативного штабу обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом голови ОДА Ігоря Гундича.

Представники відповідних підрозділів та служб обговорили готовність області до оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації, небезпечні події, пов'язані з ускладненням руху транспорту, порушенням зв'язку і енергозабезпечення населених пунктів, попередження загибелі людей внаслідок переохолодження.

Ігор Гундич наголосив на необхідності координації дій усіх служб та контролю у сфері теплопостачання, забезпечення проїзду і швидкого реагування на надзвичайні ситуації.

На Житомирщині у постійній готовності щоденно перебуває близько 60 одиниць спеціальної пожежної техніки. У разі ускладнення ситуації можливо залучити ще стільки ж спецтехніки.

Для забезпечення належного проїзду автошляхами області готові 260 одиниць техніки, заготовлено необхідну кількість суміші для посипання доріг.

Крім того, Управління ДСНС в Житомирській області у разі необхідності забезпечить розгортання додаткових пунктів обігріву населення для надання допомоги у період значного пониження температури повітря.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: з березня 2014 ...

КОМЕНТАРІ