Вінничина: скеровано до суду обвинувальний акт стосовно рецедивіста,звільненого по «Закону Савченко»,за подвійне вбивство

Вінничина: скеровано до суду обвинувальний акт стосовно рецедивіста,звільненого по «Закону Савченко»,за подвійне вбивство

11.01.17 11:30 0 497
Прокуратурою Вінницької області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за підозрою раніше неодноразово судимого, звільненого з місць позбавлення волі по, так званому «Закону Савченко», у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185, ч. 1 ст. 115, п. 9, п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України.

Досудовим розслідуванням установлено, що підозрюваний разом з жмеринчанином та його співмешканкою розпивав алкогольні напої. Між чоловіками виникла словесна суперечка, що переросла у бійку, в ході якої, рецидивіст вбив господаря оселі. Після чого він разом з співмешканкою покійного залишив місце події. А через кілька годин, в іншому помешканні, він вбив жінку, яка була свідком вчинення вбивства її співмешканця та могла викрити злочинця.

Зауважимо, що підозрюваний був ласий і до чужих грошей. Перед убивством він викрав 1 400 гривень з оселі жителя Жмеринки.

Тепер за свої «діяння» чоловік відповідатиме у суді

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Під час ...
Наступна новина: В Житомирській області що ...

КОМЕНТАРІ