Чернівці: Комунальні служби працюють: розчищають дороги і тротуари

Чернівці: Комунальні служби працюють: розчищають дороги і тротуари

11.01.17 08:50 0 521
До прибирання міста 9 січня задіяно 240 двірників та 38 одиниць спецтехніки. 25 машин комунального підприємства МіськШЕП працюють на дорогах міста. У першу чергу розчищають дороги, якими рухається громадський транспорт , магістральні шляхи.

У кожному ЖРЕПі до розчистки прибудинкових територій задіяно від 15 до 30 двірників, трактори. До прибирання снігу залучено також працівників комунальних підприємств «Трест зеленого господарства і протизсувних робіт», «Спецкомбінат», «Спецкомунтранс».

Проїзд громадського транспорту на дорогах міста забезпечено. На тролейбусних маршрутах курсують 33 машини.

Всі котельні міста працюють у нормальному режимі, забезпечують подачу теплоносія. Водопостачання міста здійснюється у звичному режимі.

Міжнародний аеропорт «Чернівці» працює у штатному режимі.

Без електропостачання залишаються вулиці Стрийська, Немирівська, Топорівська, Стуса, Космодемянської, провул.Ходоровський та Кронштадський. Аварії в електромережах будуть усунуті впродовж дня.

8 січня у місті також працювало 25 одиниць спецтехніки та понад 200 двірників. Громадський транспорт не зупинявся, всі маршрути були розчищені. Найбільше аварій було в системі електропостачання міста. Всі аварійні ситуації впродовж дня були усунуті.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ