У Рівненській області знаходить той,хто шукає

У Рівненській області знаходить той,хто шукає

11.01.17 08:21 0 552
Кожен день у житті людей з інвалідністю наповнений прагненням пристосуватися до самостійного життя у суспільстві, самовдосконалення, приносити радість собі та оточуючим. І незважаючи на деякі невдачі та смуток, надія на краще та більш легше своє існування в суспільстві не залишає їх. Головне для них – що життя є, і воно продовжується.

Саме з такою думкою звернувся до центру зайнятості Воробей Едуард Романович – чоловік, який має інвалідність по зору. Втративши роботу, він відразу звернувся до центру зайнятості. Шлях до працевлаштування був довгий і непростий, чесно кажучи, чоловік почав втрачати надію на успішне працевлаштування. Але, сумлінно виконуючи всі рекомендації спеціалістів центру зайнятості, Едуард знайшов місце роботи. Напередодні Міжнародного Дня людей з інвалідністю керівництво ПАТ «Рівнеобленерго» виявило бажання провести онлайн-аукціон для шукачів роботи на заміщення вакантної посади кур'єра в Сарненському районі. Особистий консультант осіб з інвалідністю Олена Михайловська ретельно проаналізувала індивідуальні програми реабілітації інвалідів, які перебувають на обліку як безробітні. Серед осіб, які могли виконувати роботу кур'єра, був і Едуард Романович. Уважно вислухавши вимоги до претендентів на посаду та умови праці, зваживши всі сторони майбутньої роботи, Едуард Воробей після участі в онлайн-аукціоні вирішив поспілкуватися безпосередньо з керівництвом Сарненської філії ПАТ «Рівнеобленерго» для прийняття остаточного рішення щодо працевлаштування. Результат був очікуваний – людина знайшла роботу і впевненість у завтрашньому дня, а роботодавець – сумлінного працівника.

Саме оптимістичне налаштування та тверде бажання працювати все ж таки допомогло чоловіку знайти роботу і успішно пройти перший етап адаптації на робочому місці.

P.S. Протягом 2016 року на обліку в Сарненському районному центрі зайнятості з метою пошуку роботи перебували 124 особи з інвалідністю, 66 з них працевлаштовані, 20 проходили професійну підготовку, перепідготовку чи підвищення кваліфікації.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Проїзд автошляхами ...
Наступна новина: Вінниччина готується до ...

КОМЕНТАРІ