Види дитячого трикотажу

Види дитячого трикотажу

11.01.17 20:43 0 1127

Трикотаж для дітей ділять на 3 види - верхній, спортивного плану і білизняний. Кожен вид має різну технологію виробництва і пошиття. Однак всі типи дитячого трикотажу повинні відповідати одній загальній вимозі - забезпечити малюку комфортом при носінні. Тому, вибираючи трикотажний одяг для вашої дитини, звертайте увагу на всі деталі пошиття виробу:

  • акуратність швів;
  • м'якість;
  • склад тканини.

До речі, в Україні придбати якісний дитячий трикотаж по оптовим цінам можна в інтернет-магазині http://klim.ua.

Трикотажна тканина може бути як повністю натуральною, так і з деякою кількістю штучного волокна. Тут важливим моментом є призначення одягу. Якщо це верхній трикотаж, то можна допустити суміш волокон, а для натільної білизни краще вибирати абсолютно природні компоненти матеріалу.

Верхній трикотаж

Це найпопулярніший вид одягу, як для мам, так і для самих дітей. М'якість одягу дозволяє дитині відчувати себе комфортно під час носіння. Трикотажні вироби легко прати + вони відновлюють форму, що робить їх довговічними і практичними. Завдяки натуральному складу тканина відмінно пропускає повітря і вбирає вологу, що не дозволяє дитині перегріватися. Різні моделі нарядів для дівчаток і хлопчиків, як повсякденних, так і святкових, роблять трикотаж незамінним предметом гардероба. Верхній трикотаж - це не тільки плаття або джемпера, але і шарфики, колготки та шкарпетки.

Спортивний трикотаж

Головна вимога, яка пред'являється до цього типу тканини - це відмінне вологопоглинання і повітрообмін. Це матеріал досить щільного плетіння, який відрізняється хорошою здатністю до відновлення після прання. Тому спортивний трикотаж використовується для пошиття спортивного одягу. У ньому діти зможуть не утрудняти своїх рухів, їм не буде жарко або холодно. Тому малюки зможуть вести активний спосіб життя.

Білизняний трикотаж

Це також дуже популярний вид матеріалу. Основна його відмінність полягає в тому, що тканина повинна містити в своєму складі лише натуральні волокна. Білизна надягається безпосередньо на тіло дитини, тому вона не повинна створювати ніяких дискомфортних умов або провокувати алергічну реакцію. Вибираючи білизну з трикотажу, обов'язково варто звернути увагу на обробку швів. Неправильно вважати, що чим щільніша білизна, тим вона менше розтягнеться, натільний одяг повинен добре тягнутися, щоб малюкові було зручно в ньому перебувати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Микола Копачевський: ...
Наступна новина: Переваги курсів польської ...

КОМЕНТАРІ