Прокуратура Рівненщини здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом перешкоджання журналістській діяльності

Прокуратура Рівненщини здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом перешкоджання журналістській діяльності

12.01.17 12:37 0 666
Органами прокуратури Рівненської області здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні, яке розпочато за ч.1 ст.171 КК України за фактом умисного перешкоджання законній професійній діяльності журналіста.

Попередньо встановлено, що знімальна група телеканалу «1+1» прибула 10.01.2017 до одного із офісних приміщень у Рівному з метою одержання від підприємця коментаря з питань реалізації ним майна за бюджетні кошти. У приміщенні офісу представників ЗМІ зустрів невідомий чоловік, який перешкоджав здійсненню ними професійних обов'язків, що виразилось у штовханні останніх, шарпанні за одяг та намаганні відвернути включену відеокамеру.

Після приїзду за викликом журналістки на місце події правоохоронців інцидент було припинено, особу чоловіка встановлено та його запрошено до Рівненського відділу поліції для дачі пояснень.

Триває досудове розслідування, за результатами якого буде прийнято процесуальне рішення у кримінальному провадженні.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дороги в Чернігові ...
Наступна новина: На Вінничині з 10 січня ...

КОМЕНТАРІ