40 родин військовослужбовців Житомирщини вже придбали житло за рахунок державної субвенції

40 родин військовослужбовців Житомирщини вже придбали житло за рахунок державної субвенції

12.01.17 12:53 0 523
У 2016 році Житомирщина отримала 41,5 млн грн державної субвенції на виплату грошової компенсації для придбання житла 76 родинам учасників антитерористичної операції (51 родині загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО, та 25 інвалідам I-II групи з числа таких військовослужбовців).

Згідно з Порядком виплати зазначеної грошової компенсації (затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 719) члени сімей загиблих військовослужбовців та інваліди війни самостійно використовують призначену їм грошову компенсацію на придбання житла протягом року з дня зарахування коштів на спеціальні рахунки, які відкриті ними в ПАТ «Державний ощадний банк України».

Станом на 11 січня 2017 року житло уже придбали 40 родин області, з них 26 родин загиблих військовослужбовців та 14 інвалідів війни.

Зокрема, житло придбали у містах Новоград-Волинський, Бердичів, Житомир та у Новоград-Волинському, Черняхівському, Малинському, Чуднівському, Коростенському, Баранівському, Романівському, Ємільчинському, Овруцькому та Олевському районах.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі розпочалася ...
Наступна новина: Тернопілля: мешканців ...

КОМЕНТАРІ