На Тернопіллі зарплатний фонд працівників інтернатів зросте більш як на 78% — Степан Скибиляк

На Тернопіллі зарплатний фонд працівників інтернатів зросте більш як на 78% — Степан Скибиляк

12.01.17 13:19 0 619
Цьогоріч освітня субвенція для обласного бюджету зросте на 36, 7 млн грн і становитиме 146,7 млн грн. Про це інформує директор департаменту фінансів Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Скибиляк. На освітню галузь спрямовано 440,8 млн грн.

«Насамперед, це забезпечить зростання фонду оплати праці педагогічних працівників інтернатних закладів на 78,8%. Загалом посадові оклади педагогів збільшаться на 36,6%. Враховуватиметься й надбавка за престижність — 20% посадового окладу. Також у розмірі посадового окладу будуть передбачені виплати допомоги на оздоровлення та щорічної винагороди», — зазначає Степан Скибиляк.

У той же час за його словами, загальний обсяг видатків на професійно-технічну освіту, порівняно з 2016 роком, збільшено на 34,6 млн грн і становить 127,4 млн грн.

Водночас на підтримку обласних програм в бюджеті Тернопільщини передбачено 32 мільйони гривень. Серед програм освітньої сфери, що фінансуватимуться за рахунок коштів з обласного бюджету: програма «Забезпечення функціонування Тернопільської обласної експериментальної комплексної школи мистецтв імені Ігоря Герети на 2016-2020 роки», «Обласна програма розвитку і функціонування української мови», а також «Обласна цільова соціальна програма оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі до кінця ...
Наступна новина: Одне з ключових завдань на ...

КОМЕНТАРІ