На Тернопіллі до кінця місяця планують закінчити будівельні роботи на базі радіологічного корпусу університетської лікарні

На Тернопіллі до кінця місяця планують закінчити будівельні роботи на базі радіологічного корпусу університетської лікарні

12.01.17 13:14 0 539
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна оцінив стан проведення реконструкції радіологічного корпусу із надбудовою лабораторії КЗ ТОР «Тернопільська університетська лікарня», розташованого на вул. Клінічна, 1 у Тернополі.

Наразі завершено роботи на ІІ і ІІІ поверхах, на 98% готовий І поверх.

«До кінця місяця плануємо закінчити всі будівельні роботи. На завершальному етапі проведення робіт з благоустрою на території лікарні. З початку лютого тут планують приступити до монтажу обладнання, яке вже закуплено», - розповів начальник управлінння капітального будівництва ОДА Віктор Кузяк.

Степан Барна зазначив, що на базі лабораторії планується впровадження новітніх технологій, що забезпечить найточніші результати аналізів, а також підготовка та навчання спеціалістів області за профілем «лабораторна діагностика». Крім того, тут здійснюватимуть високопрофесійні та вартісні лабораторні дослідження на сучасному обладнанні, що дасть можливість вчасно діагностувати різні захворювання.

Реалізація проекту становить 19,5 млн грн. З них 10 млн грн — це кошти з фонду регіонального розвитку, а 9,5 млн грн — з місцевого бюджету.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ