Майбутнє Чернігівщини - талановиті діти

Майбутнє Чернігівщини - талановиті діти

13.01.17 13:28 0 657
У результаті співпраці освітніх закладів та Видавничого центру «Перлина» в області завершився Всеукраїнський проект «Майбутнє Чернігівщини – талановиті діти». Мета – виявлення обдарованих дітей та молоді, підтримка навчальних закладів.

За підсумками проекту видана однойменна збірка. До книги потрапили роботи більше 400 талановитих дітей та досвідчених педагогів, напрацювання освітніх закладів області.

Учора, 11 січня, видання презентували в Міському палаці культури. Організатори вважають – така подія надихає молодь до саморозвитку та реалізації творчого потенціалу.

— Знаходитися тут справді хвилююче. Я з малечку танцюю та співаю і в майбутньому хочу стати артисткою, – поділилася восьмирічна Анастасія Двойнос.

Її старша на два роки сестричка Марія розповіла, що хоча в школі її улюбленими предметами є фізична культура та математика – стати дівчинка планує співачкою, адже дуже полюбляє танці, музику і написання віршів.

Висловили свої враження й учасники мистецьких колективів.

— У нашому ансамблі бандуристок «Калинове намисто» 15 дівчат. З них найменшій учасниці – 7 років, старшій – 15. Ми намагаємося прославляти українську пісню на різних всеукраїнських та обласних конкурсах. Для нас велика честь, що про нашу творчість відтепер дізнаються ще більше людей, – зазначила керівник ансамблю, викладач класу бандури Борзнянської музичної школи Олена Фесенко.

У ході урочистої презентації учасників проекту нагороджували дипломами та пам'ятними відзнаками «Талановита дитина України», «Педагогічна еліта України». Крім того, вони першими отримали примірник книги «Майбутнє Чернігівщини - талановиті діти».

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Громадські організації ...

КОМЕНТАРІ