Чернівці: Громадяни,які перебувають в обліку індивідуальних забудовників зобов’язані кожного року до 1 березня поновити документи

Чернівці: Громадяни,які перебувають в обліку індивідуальних забудовників зобов’язані кожного року до 1 березня поновити документи

13.01.17 13:14 0 516
Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради інформує, що згідно пункту 2.6 «Правил обліку громадян для отримання земельних ділянок для будівництва індивідуальних житлових будинків в м. Чернівцях» затверджених рішенням міської ради VI скликання від 23.02.2012 року №438», громадяни, які перебувають в обліку індивідуальних забудовників зобов'язані кожного року до 1 березня поновити документи, додані до заяви про отримання земельної ділянки для індивідуального житлового будівництва.

Інформація надається в письмовій формі у вигляді заяви (за встановленою формою) з таким переліком документів:

1. Копія паспорта (сторінки 1, 2 та сторінка з відміткою про реєстрацію за місцем проживання);

2. Копія довідки про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (ідентифікаційний номер).

Цією заявою Ви повідомляєте, що продовжуєте перебувати на квартирному обліку, Ваші житлові умови, склад сім'ї та місце реєстрації не змінилися і за минулий рік за Вами не зареєстровано прав власності на інше житло.

З заявою необхідно звернутись за адресою вул. Б.Хмельницького, 64-А в департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради (кабінет 102 або 303) в понеділок або четвер.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 12 січня з 10.00 год. не ...

КОМЕНТАРІ