На Програму розвитку туризму у Чернівцях спрямують майже два мільйони гривень

На Програму розвитку туризму у Чернівцях спрямують майже два мільйони гривень

13.01.17 13:05 0 534
На черговій сесії міської ради затверджено Програму розвитку туризму в місті Чернівцях на 2017-2020 роки. З міського бюджету на її реалізацію буде спрямовано 1 мільйон 975 тисяч гривень.

Зокрема кошти витрачатимуться на популяризацію туристично-рекреаційного потенціалу Чернівців: розробку та виготовлення презентаційних і інформаційних матеріалів про Чернівці; придбання, розробку та виготовлення сувенірної продукції про Чернівці; поширення інформації про туристичний потенціал Чернівців через засоби масової інформації в мережі Інтернет та на рекламно-інформаційних площинах; забезпечення участі міста у міжнародних, національних та регіональних спеціалізованих туристичних виставках і форумах; проведення рекламних кампаній та прес-турів, промо-турів; здійснення співпраці зі всеукраїнськими та міжнародними організаціями, з меріями сусідніх міст та іноземних міст-партнерів шляхом проведення спільних турів та підписання угод про співпрацю. Чималу увагу буде приділено розвитку та вдосконаленню туристично-рекреаційної інфраструктури, підвищенню конкурентоспроможності туристичних продуктів міста.

Депутатський корпус ухвалив рішення про виділення 200 тисяч гривень на облаштування інформаційних стел для туристів. 70 тисяч буде спрямовано на розробку та популяризацію туристичного сайту міста. Ще 250 тисяч планується виділити на перевидання книги про українську вишиванку.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 18 кримінальних ...
Наступна новина: На Тернопіллі підписано ...

КОМЕНТАРІ