На Міжгірщині службовці державного поштового підприємства розтратили понад 75 тис грн бюджетних коштів - прокуратура розпочала кримінальне провадження    Хустською місцевою прокуратурою в ході вивчення стану додержання державними підприємствами та установ

На Міжгірщині службовці державного поштового підприємства розтратили понад 75 тис грн бюджетних коштів - прокуратура розпочала кримінальне провадження Хустською місцевою прокуратурою в ході вивчення стану додержання державними підприємствами та установ

13.01.17 13:42 0 552
Хустською місцевою прокуратурою в ході вивчення стану додержання державними підприємствами та установами вимог законодавства у сфері публічних закупівель, зокрема під час проведення моніторингу електронної системи публічних закупівель «Prozorro», виявлено ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Наразі встановлено, що службові особи державного поштового підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем, перерахували в якості авансу за проведення ремонтних робіт у одному з поштових відділень Міжгірського району державні кошти в сумі понад 75 тис грн, однак фактично такі роботи не проведено, так само як і не було повернуто перераховані за це кошти.

За вказаним фактом Хустською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.191 КК України.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні доручено здійснювати Міжгірському відділенню поліції Хустського відділу ГУНП в Закарпатській області.

Наразі, за процесуального керівництва Хустської місцевої прокуратури, проводяться необхідні слідчі (розшукові) та інші процесуальні дії.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ