Понад 25% малюків,що народились у Вінницькій центральній районній клінічній лікарні,отримують свідоцтва безпосередньо у пологовому будинку

Понад 25% малюків,що народились у Вінницькій центральній районній клінічній лікарні,отримують свідоцтва безпосередньо у пологовому будинку

13.01.17 18:22 0 587
З метою створення сприятливих умов, спрямованих на спрощення доступу громадян до адміністративних послуг щодо державної реєстрації народження дитини, на виконання наказу Міністерства юстиції України від 26.08.2015 №1593/5, у Вінницькій центральній районній клінічній лікарні запроваджено новий сервіс.

Він передбачає прийняття працівниками відділу державної реєстрації актів цивільного стану Вінницького районного управління юстиції документів, необхідних для проведення державної реєстрації народження дитини, та видачу свідоцтва про народження дитини.

З цього питання працівниками відділу державної реєстрації актів цивільного стану Вінницького районного управління юстиції здійснюється виїзний прийом громадян у Вінницькій центральній районній клінічній лікарні (Хмельницьке шосе, 92) на 1-му поверсі: вівторок, четвер, субота з 09-00 до 10-00 год.

Видача свідоцтва про народження проводиться: по документах, прийнятих у вівторок, четвер, суботу — у той самий день з 16-00 до 17-00 год.

Також заяву про державну реєстрацію народження можливо подати протягом місяця з дня народження дитини (ст. 144 Сімейного кодексу України) безпосередньо до відділу державної реєстрації актів цивільного стану Вінницького районного управління юстиції (м. Вінниця, вул. Замостянська, 7) чи до виконавчого комітету сільської ради за місцем реєстрації одного із батьків.

Понад 25% малюків отримують свідоцтва безпосередньо у пологовому будинку.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині урядова ...
Наступна новина: Дев’ять сімей вінницьких ...

КОМЕНТАРІ