Штучний камінь із акрилу від компанії DuPont

Штучний камінь із акрилу від компанії DuPont

14.01.17 01:09 0 856

Акриловий камінь від компанії DuPont відомий під назвами Corian і Montelli. Montelli був випущений пізніше, ніж Corian як його більш доступна альтернатива. Склади Corian і Montelli розрізняються - в останньому акрилова смола замінена на поліефірную, таким чином, більш точне визначення для Montelli - це не акриловий камінь, а поліестровий.

Образно висловлюючись, Corian і Montelli - це «старший і молодший брати». Всі експлуатаційні та технічні характеристики - безшовне з'єднання, екологічність, водонепроникність і безпеку для споживача були збережені, єдине, чим відрізняється Montelli, так це меншою пластичністю. Тому цей матеріал використовують в основному для виготовлення поверхонь. Наприклад, кухонна поверхня цілком може бути виготовлена зі штучного каменю Montelli, а ось мийка з - Corian.

У Montelli колірна гамма представлена не так широко - 50 відтінків в порівнянні з тисячею від Corian. Важливо знати, що акрилові поверхні будь-яких виробників відрізняються по товщині і зазвичай випускаються в 12, 9 і 6 мм.

Консультанти порадять, в якому конкретному випадку, яку товщину краще застосовувати, але їх загальні рекомендації зводяться до наступного: такі вироби, як, наприклад, кухонні поверхні, мають каркасну основу, для надійності виготовляються з дванадцатиміліметрового акрилового каменю.

Акрилова поверхня 9-ти і 6-ти мм по товщині використовується при виготовленні виробів із суцільною основою, наприклад, підвіконь, консольних столиків, в ванних і гігієнічних кімнатах. А ось для обшивки стін найкраще підійде шестиміліметрова акрилова поверхня - вона легше, і не буде відчувати навантаження.

На сайті http://slavstone.ru/content/cvetovaya-palitra-stoleshnic-montelli-dupont.html на ваш вибір представлене все розмаїття штучного каменю від компанії DuPont. Залежно від багатьох чинників - типу виробу, колірних переваг, цінових обмежень, Ви зможете вибрати матеріали будь-якої з торгових марок - Corian або Montelli. У будьте впевнені, що в якості продукції жодної з них Ви не розчаруєтеся.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Вхідні двері: Як вибрати?
Наступна новина: Еврика або житло на ...

КОМЕНТАРІ