Еврика або житло на Голосієво

Еврика або житло на Голосієво

14.01.17 06:20 0 781

Якби ми не прагнули самостійності, але гуртом, як то кажуть, і батька легше бити. А що стосується вирішення власних професійних та житлових проблем, то таке велике місто як Київ однозначно переваги над периферією. Щороку воно розширюється за рахунок нових жителів, яким однозначно потрібна своя домівка, тож будівельна галузь активно розвивається.

До останнього часу головною її проблемою була відсутність чіткого, продуманого і сучасного планування забудови. Річ тут не у самих квартирах – з цим проблем немає, адже тут і площа більша, і компонування зручне, і автономне опалення і ще багато чого. Справа в тому, що майбутня багатоповерхова новобудова може вирости буквально посеред колишнього пустиря. У житловому комплексі «ЕВРИКА», який в даний час зводиться в районі ВДНГ і Голосіївського парку, до цього питання підійшли зі стратегічної точки зору.

Житловий район

В першу чергу потрібно відзначити той факт, що до складу комплексу входить не один, два і навіть не три будинки. На доволі великій площі між вулицями Ковалевської, Ломоносова, маршала Конєва та проспектом Академіка Глушкова, забудовник АКБ «АРКАДА» планує розмістити 30 багатоповерхівок. Такий собі повноцінний жилий масив, який до того ж маю доволі розвинену інфраструктуру, що не так часто вдається реалізувати сучасним забудовникам.

Зокрема, на території самого масиву та в безпосередній близькості від нього знаходяться:

  • Об'єкти соціально-побутового призначення (торгівельні комплекси, фінансові установи, поліклініки, іподром, церкви і т. д);
  • Навчальні заклади (фізико-математичний ліцей, школи, дитсадки);
  • Об'єкти відпочинку (спортивні та дитячі майданчики, фітнес-центр, паркова зона, зелені масиви);
  • Транспортна інфраструктура (зручна розв'язка, наявність станцій метро і зупинок громадського транспорту).

Пропозиції

Більшість з потенційних власників нових житлових площ мають конкретні побажання в процесі пошуку омріяних квадратних метрів, зокрема:

  • Відсутність посередників і додаткових витрат на них;
  • Оптимальне співвідношення вартості квартири і її надійності;
  • Максимально можливий виконаний об'єм підготовчих робіт по технічній частині (штукатурка, розводка інженерних систем і т. д);
  • Можливість кредитування на вигідних для покупця умовах;
  • Наявність розвиненої інфраструктури.

В житловому 24-поверховому комплексі «ЕВРИКА» доступні 1-, 2- та 3-кімнатні квартири загальною площею від 32,6 до 81,7 м2. Оплата вартості квартири може відбуватись на підставі 100% внеску або ж однієї з кредитних програм.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ