У Волинській області завдяки принциповій позиції прокурорів торгівці людьми залишилися за ґратами

У Волинській області завдяки принциповій позиції прокурорів торгівці людьми залишилися за ґратами

16.01.17 08:25 0 568
Приставши на позицію прокуратури Волині, апеляційний суд області залишив у силі вирок Луцького міськрайонного суду про засудження громадянина Республіки Польща та його спільниці-волинянки, які вивозили українок за кордон задля сексуальної експлуатації.

Як відомо волинянам, у період з березня 2010 по 14 березня 2014 року зловмисники обманом завербували в Україні та перемістили у місто Вроцлав на територію Польщі кількох молодих дівчат, використовуючи їхню матеріальну залежність та вразливий стан.

Нагадаємо, що вироком Луцького міськрайонного суду Волинської області від 20 листопада 2014 року їх обох було визнано винними у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України, та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Окрім того, зі зловмисників стягнуто в солідарному порядку на відшкодування моральної шкоди двом потерпілим від їхніх дій жінкам по 10 тис грн кожній, ще двом – по 5 тис грн.

Попри те, що обвинувачені не визнавали своєї вини і, оскаржуючи вирок, просили виправдати їх, суд, дослухавшись до доводів прокурорів, залишив торгівців людьми за ґратами.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: голова ОДА ...

КОМЕНТАРІ