На Вінничині додатковий ресурс від підвищення мінімальної зарплати буде використаний для проведення осучаснення пенсій,- Павло Розенко

На Вінничині додатковий ресурс від підвищення мінімальної зарплати буде використаний для проведення осучаснення пенсій,- Павло Розенко

16.01.17 08:29 0 482
Додаткові надходження до бюджету Пенсійного фонду України, внаслідок підвищення мінімальної заробітної плати до 3200 гривень, будуть використані для проведення осучаснення пенсій. Про це в Івано-Франківську заявив Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

«Зараз дуже гостро стоїть питання осучаснення пенсій. Уряд готовий його провести, у нас є конкретні механізми, але для цього потрібен додатковий ресурс - близько 40 млрд грн, - сказав він. - І ми розраховуємо, що підвищення мінімальної заробітної плати до 3200 грн як в бюджетному, так і в небюджетному секторі економіки, збільшить розмір надходжень до Пенсійного фонду, які ми зможемо використати для проведення осучаснення пенсій».

Павло Розенко зауважив, що зараз, незважаючи на дефіцит бюджету Пенсійного фонду, пенсії виплачуються і будуть виплачуватися вчасно і в повному обсязі. Віце-прем'єр-міністр також нагадав, що у 2017 році двічі протягом року відбуватиметься підвищення розміру мінімальної пенсій – з 1 травня і з 1 грудня.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: голова ОДА ...
Наступна новина: У Тернополі провели ...

КОМЕНТАРІ