Шуба з соболя: Як не помилитися при покупці?

Шуба з соболя: Як не помилитися при покупці?

16.01.17 17:57 0 2146

Покупка новенької шуби з натурального хутра не може не викликати у більшості жінок величезного занепокоєння. Адже потрібно врахувати так багато факторів: як правильно підібрати модель, як краще визначитися з кольором, як носити розкішне вбрання і як за ним доглядати?

Високо затребувані зараз соболині хутряні вироби, відомі модницям з давніх часів. Їх любили носити ще на Русі. У той час таке хутро вважалося ексклюзивним, тому вироби з нього були в гардеробі лише знатних людей. І навіть зараз шуба з соболя як і раніше є атрибутом, який підкреслює гарне почуття смаку і стилю. До речі, придбати шубу із соболя можна в інтернет-магазині: https://natesse.com/shuba-natesse/shuby-iz-sobolja.

Сильні сторони соболя

Соболине хутро відрізняється деякими перевагами, завдяки яким вироби з нього виходять дуже оригінальними, практичними і дуже якісними.

Переваги соболиного хутра:

  • Перш за все шуба з такого матеріалу неймовірно м'яка і дуже приємна на дотик, тому в ній можна відчути тепло і комфорт. Крім того, вона виглядає солідно і стильно завдяки чудовому блискучому хутру, що переливається на світлі;
  • Ще одна перевага полягає в тому, що у покупців є можливість вибору вбрання найбільш підходящого для них кольору, оскільки палітра тонів соболиного хутра досить різноманітна. Варто відзначити, що найдорожчими і презентабельними вважаються моделі темно-коричневого відтінку. Однак найбільш широкого поширення набули хутряні вироби, виконані їх російського матеріалу.

На що звернути увагу при виборі?

Як не помилитися з вибором шубки, відвідуючи хутряний салон? Відправляйтеся за покупкою з подругою або знайомим, який розбирається в хутрі. Для правильного вибору соболиної шуби важливо дотримуватися наступних правил:

  1. Спочатку необхідно надіти річ і зрозуміти, чи не обмежує вона рухи. Одночасно з цим вона повинна відрізнятися щільністю і пишністю;
  2. Далі необхідно ретельно промацати виріб, щоб зрозуміти, наскільки ніжним є хутро, а також визначити пружність шкурки;
  3. Хорошим помічником у виборі соболиної шуби є нюх. Якщо хутряний виріб пахне твариною, це говорить про те, що предмет зимового гардеробу виготовлений з усієї соболиной шкури, що не рахується високою якістю. Справа в тому, що, як правило, для створення такої продукції використовують шматочки шкурки з однаковою структурою і довжиною;
  4. Також слід ретельно оглядати шви, які є на шубі. Якісний шов буде дуже рівним, без пропусків рядків і ниток, що стирчать з нього.

Однак найголовніше - це не поспішати з покупкою. Соболь здатний прослужити протягом тривалого часу, тому і ціни на вироби з нього досить високі. Ось чому потрібно точно переконатися, що шуба ідеально підходить за всіма параметрами.

Як і з чим носять шубу з соболиного хутра?

Щоб виглядати в купленій шубці немов королева, не завадить дотримання деяких правил:

  • Короткі моделі більше підходять молодим дівчатам і відмінно поєднуються з високими чобітками;
  • Хутряні вироби, які відрізняються середньою довжиною, поєднуються з найрізноманітнішої одягом. Тут є тільки одне правило: він не повинна виглядати з-під виробу;
  • Довгі моделі мають на увазі їх носіння з взуттям на досить високому каблуці. В даному випадку також потрібно подбати про те, щоб каблук був досить стійким.

Якщо ви грамотно підберете хутряний виріб і зможете його вдало поєднати з елементами гардеробу, то можна постійно залишатися стильною та елегантною.

Як доглядати за соболиной шубою?

Безумовно, розкішна шуба вимагає відповідного догляду, завдяки якому вона зможе тривалий час радувати свою власницю красою та вишуканістю. Основні правила дбайливого ставлення до такого виробу полягають в наступному:

  1. Не можна зберігати річ в поліетиленових пакетах;
  2. Для захисту від молі слід користуватися спеціальними засобами;
  3. Зберігати шубу необхідно якомога далі від батарей або кондиціонерів, бажано повісивши на плечики;
  4. Там, де буде зберігатися шуба, має бути добра циркуляція повітря;
  5. Не варто занадто зловживати хімчисткою (соболине хутро не витримає більше 3 разів без втрат).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ