Які вибрати і з чим носити кросівки?

Які вибрати і з чим носити кросівки?

16.01.17 21:05 0 1897

Вражаюче, але в моді не мода, а спорт. Відмінна новина для багатьох представників сильної статі, адже тепер купити кросівки можна не тільки для тренувань. У повсякденному житті вони більш ніж доречні. До речі, придбати модні кросівки можна в інтернет-магазині puch.

Які вибирати повсякденні чоловічі кросівки?

Вони повинні бути зручними, комфортними, стильними. Звідси кілька вимог:

  • Натуральні або добре дихаючі матеріали, інакше носити цілий день таке взуття буде неможливо;
  • Міцна еластична підошва, що створює м'який контакт з землею і амортизацію кожному кроці;
  • Надійне кріплення, що дозволяє не переживати за випадкове повторення пригод Попелюшки;
  • "Аматорство", яке означає, що кросівки не є спеціалізованим взуттям для якого-небудь виду спорту. Адже в професійних кросівках дуже складно ходити в реальному житті. Особливо слід уникати крутих баскетбольних моделей, які сильно фіксують голеностоп;
  • Оригінальний дизайн, що дозволяє створювати неповторні образи.

З чим носити кросівки чоловікам?

Винятків практично немає. Кросівки добре уживаються з класичними піджаками, джинсами, пуловерами, світшотами, брюками з деніму. Вони гармоніюють з сорочками і кумедними футболками, стильними ременями і підтяжками, елегантними капелюхами і крутими кепками.

Єдине, чого радимо уникати в повсякденних вбраннях, - це спортивних костюмів. Вони більш підходять для тренувань, походів, заміських прогулянок. На вулицях міста таке вбрання як і раніше виглядає дещо безглуздо і не до місця, викликаючи певні небажані асоціації.

Модне табу: Не носіть в повсякденному житті спортивні костюми з кросівками.

Наймодніші кольори

Тут є, куди розгулятися уяві. Кросівки - це відмінна можливість додати в нудний образ яскраву родзинку. Звідси мода на кислотні відтінки, цікаві принти, креативні візерунки, графіті-візерунки.

Якщо самі кросівки не відрізняються яскравим кольором, шнурки все виправлять. Можна навіть періодично міняти їх, щоб кожен раз виглядати по-новому.

Як і раніше актуальні монохромні моделі. Природно, фаворит - це білі кросівки без всяких візерунків і малюнків, з білосніжними шнурками і підошвою.

Купити кросівки тепер слід не тільки спортсменам. Це взуття є чи не найпопулярнішим в цьому сезоні. Кросівки доречні і в стильних образах на кожен день, і в робочих, і в парадно-вихідних.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Шуба з соболя: Як не ...
Наступна новина: Результати роботи слідчих ...

КОМЕНТАРІ