В Житомирській області майже 3 тисячі звернень надійшло до Центру допомоги учасникам АТО за минулий рік

В Житомирській області майже 3 тисячі звернень надійшло до Центру допомоги учасникам АТО за минулий рік

17.01.17 12:10 0 545
При Житомирській ОДА майже 2 роки працює Центр допомоги учасникам АТО. Він був створений першим серед подібних Центрів в Україні – у березні 2015 року та працює за принципом «єдиного вікна».

У 2016 році в Центрі зареєстровано майже 3 тисячі звернень для вирішення понад 9 тисяч питань. 80% звернень оперативно вирішено, решта знаходиться на контролі у представників Центру.

За декілька днів 2017 року до Центру допомоги звернулися вже 44 особи. Їх питання вирішено у повному обсязі.

Із минулого року Центр допомоги учасникам АТО ініціював проведення різного роду заходів для допомоги військовослужбовцям та їх родинам – виїзні прийому до кожного району, залучення дітей атівців до поїздок у дитячий табір, зоопарк, цирк, на концерти, кондитерську фабрику, фабрику ялинкових прикрас та ін. Також Центр долучався до організації відпочинку дітей в Україні та за кордоном.

— «У кожному куточку області знають про діяльність Центру допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації. В Центрі не лише надають консультації та допомагають військовослужбовцям, а й дарують радісні моменти дітям. Влітку 2016 року діти, батьки яких захищають нашу країну, купалися та засмагали у Хорватії, а взимку насолоджувалися новорічними виставами у столиці країни», – зазначила координатор Центру Юлія Толмачова.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінничині підприємець ...

КОМЕНТАРІ