У Волинській області маневиччанина судитимуть за побиття слідчого

У Волинській області маневиччанина судитимуть за побиття слідчого

17.01.17 12:50 0 651
Маневицька місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про умисне заподіяння 50-річним маневиччанином легкого тілесного ушкодження працівникові правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником своїх службових обов’язків.

Надвечір 24 листопада 2016 року нетверезий чоловік у власному помешканні сварився з дружиною та донькою, ображаючи їх та погрожуючи. Під час сварки в оселю нагодилася слідча слідчого відділу Маневицького відділу Головного управління Національної поліції в області.

Ставши свідком вчинення господарем будинку насильства в сім’ї (адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення), вона назвалася працівником поліції, пред’явила своє службове посвідчення, зробила чоловікові зауваження щодо неприпустимості його дій та попросила їх припинити. Проте зловмисник завдав їй удар рукою в обличчя, виштовхав з приміщення й на подвір’ї будинку ще двічі вдарив кулаком.

У результаті цього працівниці поліції було спричинено легкі тілесні ушкодження.

Чоловіка, який щиро розкаявся у скоєному, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Міру покарання йому визначить суд.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міжнародний флешмоб ...

КОМЕНТАРІ