Тернопільська ОДА активно долучається до міжнародного флешмобу «United Ukraine»

Тернопільська ОДА активно долучається до міжнародного флешмобу «United Ukraine»

17.01.17 15:09 0 700
До міжнародного флешмобу «United Ukraine», організованого з нагоди Дня Соборності України, активно долучається Тернопільська обласна державна адміністрація.

Зокрема, вже встигли взяти участь голова Тернопільської ОДА Степан Барна, заступник голови - керівник апарату Тернопільської ОДА Ігор Вонс, працівники департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва, відділу сім'ї та молоді, відділу інформаційної діяльності та багато інших.

Мета даного флешмобу — продемонструвати усьому світові, що українці та громадяни інших країн в Україні й за кордоном підтримують її єдність. Учасником флешмобу може стати кожен, хто прагне єдності нашої держави та припинення військової агресії з боку Росії.

Торік у флешмобі взяли участь понад 15 000 учасників із 68 країн світу та 117-ти населених пунктів в Україні. Долучилися Президент України Петро Порошенко, Глава Української Православної Церкви Київського Патріархату Філарет, Генеральний Секретар Світового Конгресу Українців Стефан Романів, Міністр Закордонних справ України Павло Клімкін, Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов та інші.

Цього року організатори ставлять собі за мету залучити до флешмобу учасників з 200 населених пунктів в Україні та понад 40 країн світу.

Як долучитися до флеш-мобу:

1) Роздрукуйте або намалюйте постер формату А4 з гаслом акції українською («Україна Єдина») чи англійською («United Ukraine»). Завантажити постери в гарній якості можна за посиланнями:

Українською - https://www.dropbox.com/s/xzfdpjvfwfgyiii/United%20Ukraine%20%28ukr%29.pdf?dl=0

Англійською - https://www.dropbox.com/s/ijc32of6bqqol00/United%20Ukraine%20%28eng%29%20.pdf?dl=0

2) Зробіть фото з постером. Фото має бути горизонтальним і на ньому має бути одна людина. Бажано робити фото на фоні відомих місць у ваших містах. Бажаючі можуть також записати відео з постером, на якому розповісти чому вони вирішили долучитися до флешмобу і чому прагнуть єдності України (максимальна тривалість відео 30 секунд).

3) Опублікуйте фото на офіційній сторінці флеш-мобу https://www.facebook.com/events/350999328591859 а також на своїх сторінках в соцмережах, обов'язково вказавши хештег #UnitedUkraine, країну та місто, де зроблено фото.

4) Позначте в дописі трьох своїх друзів та передайте їм естафету флешмобу.

5) Надішліть фото в гарній якості (для друку) на електронну пошту unitedukraine2017@gmail.com .

22 січня організатори флешмобу проведуть публічну акцію в м. Києві, на якій презентують журналістам та громадськості роздруковані фото з учасниками флешмобу з різних країн світу та куточків України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ