Рівненщина: прокуратура контролює хід розслідування нападу на родину та інциденту із застосуванням зброї на Рокитнівщині

Рівненщина: прокуратура контролює хід розслідування нападу на родину та інциденту із застосуванням зброї на Рокитнівщині

17.01.17 12:44 0 610
За фактами нападу на родину та інциденту із застосуванням вогнепальної зброї, який стався на Рокитнівщині 15 січня 2017 року і призвів до поранення трьох чоловіків, розпочато кримінальні провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство).

Досудове розслідування здійснюється органами поліції за процесуального керівництва Сарненської місцевої прокуратури.

Встановлено, що до приватного господарства у селі Старе Село Рокитнівського району увірвалися кілька чоловіків – жителів області, які погрожували господарю та членам його родини фізичною розправою, демонструючи при цьому предмет, зовні схожий на гранату.

Під час конфлікту, захищаючи себе та свою сім'ю, господар здійснив із рушниці постріли у сторону нападників, внаслідок чого 3 із них було поранено.

На місці події оперативною групою правоохоронців, у складі якої – працівники Сарненської місцевої прокуратури, виявлено та вилучено муляж гранати, гільзи, інші докази, допитано свідків.

Нападникам готується підозра у вчиненні хуліганських дій.

Двоє із них на даний час перебувають на лікуванні, третій після надання медичної допомоги відпущений із лікувального закладу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні перебуває на контролі прокуратури.

За матеріалами Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області

Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині збільшення ...
Наступна новина: у Чернівцях відбулося ...

КОМЕНТАРІ