Декор,декорування та оформлення інтер'єру

Декор,декорування та оформлення інтер'єру

19.01.17 19:38 0 882

Декорування інтер'єру - це заключна і одна з найприємніших складових загального облаштування будинку, який починається зі складання дизайн-проекту. Оформлення інтер'єру створюється згідно світосприйняттям і смакам власника квартири, і не відбувається одномоментно. Декорувати свій будинок можна все життя, підбираючи предмети мистецтва, підшукуючи сувеніри в далеких поїздках, прикрашаючи оселю оригінальними предметами меблів. До речі, в Києві придбати оригінальні предмети декора можна на сайті sota-kiev.com.ua.

Однак первісний ескіз декорування інтер'єру обмірковується на етапі створення дизайн-проекту і підбору меблів. Саме в момент розміщення меблів дизайнер підкаже які світильники впишуться в обраний стиль приміщення, чи потрібні будуть в інтер'єрі скульптури або композиції з штучних квітів, котрій годині краще повісити на кухні, а які - поставити в кабінеті.

Таким чином, ми зможемо розібрати кілька етапів декорування.

Етапи декорування інтер'єру

Вибір стилю - це перший і найголовніший етап створення гармонійного інтер'єру. Який стиль ближче вашим смакам - витончений модерн або розкішне бароко, аскетичний мінімалізм або добротний контемпорарі? Колірна гамма також важлива до надзвичайності, вона підбирається виходячи зі стилю, смаків власника житла, розташування будинку або квартири.

Після вирішення цієї важливої  проблеми і вибору фабрики, що виробляє меблі в даному стилі, можна приступати до підбору світильників - ваш смак і знання фахівців допоможуть вам не тільки правильно скласти схему освітлення, але і вибрати бездоганні за красою і якістю люстри та світильники.

Основні акценти розставлені - обраний колорит, меблі стоять на своїх місцях, яскраво сяють люстри. Тепер важливо підібрати текстиль - штори на вікна, покривала на ліжка, подушки на дивани і крісла, а також килими.

Килими в сучасному інтер'єрі грають важливу роль. Широкі можливості вибору дозволять облагородити інтер'єр китайськими шовковими килимами або вовняними перськими - прямокутними, квадратними, круглими, овальними - будь-яких забарвлень і малюнків. Текстильне оформлення будь-якого інтер'єру здатне створити відчуття затишку і новий настрій, змінити сприйняття його параметрів і колориту. Відомо, що навіть невдалий інтер'єр може бути змінений до невпізнання елементами текстильного декору. На це впливає величезна кількість факторів, - особисті смаки й уподобання як замовника, так і декоратора, обраний стиль і колір, освітленість і орієнтація приміщення по сторонах світу, фактура і матеріал виготовлення текстилю.

Предмети декору і аксесуари в інтер'єрі

Вони грають найважливішу роль в інтер'єрі, будучи, в залежності від їх розміщення і вигляду, сполучною ланкою або акцентом в спільному сприйнятті декількох приміщень, що становлять інтер'єр будинку. Рослини, квіти, композиції завжди були і, мабуть, залишаться, одним з чудових засобів прикрашення інтер'єру. При можливості, живі квіти і рослини встановлюються на спеціальних постаментах або в кашпо, ретельно погоджуючи їх розташування із загальною концепцією інтер'єру. При неможливості оформлення інтер'єру живими квітами, їх роль з успіхом грають штучні рослини і плоди, виконані за сучасними технологіями з чудовою якістю.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ