Переваги покупки насіння в інтернеті

Переваги покупки насіння в інтернеті

19.01.17 21:43 0 951

Щороку дачники і городники починають закупівлю необхідного насіння. Багато хто продовжує це робити в звичайних магазинах або на ринкових прилавках, хоча втрачають час і часто гроші.

Всі, хто працює на землі знають, як важливо вчасно придбати якісне насіння для посадки рослин. Сьогодні багато людей зрозуміли, що купувати в інтернеті вигідно й швидко.

Інтернет-магазини насіння мають ряд переваг:

  • По перше, тут є можливість знайти товар, не виходячи з дому;
  • Друге - це низькі ціни. Інтернет-магазини пропонують широкий асортимент насіння за оптовими цінами, які годі й шукати в звичайних магазинах;
  • Третя перевага мережевої покупки заключається в тому, що тут можна знайти насіння, яке просто не представлене в офлайнових магазинах. Звичайно, можна попросити привезти потрібні насіння, але для городника тривале очікування - це не варіант, адже рослини слід садити в певний час;
  • Ще одна перевага покупки насіння в інтернеті - це можливість вибрати пакетики від різних виробників. Можна, наприклад, купити насіння соняшнику різних фірм, щоб не опинитися в ситуації, коли зовсім немає сходів. Але ж дачники часто стикаються з таким результатами: посіяли моркву з одного пакетика - і залишилися зовсім без моркви. А ось знайти різні марки насіння в одній точці на ринку або в одному магазині непросто. При цьому інтернет надає не тільки широкий асортимент, але і можливість відразу ж дізнатися думку інших городників, які садили саме це насіння. Погодьтеся, порада продавщиці буде більш ніж необ'єктивною, адже вона хоче продати свій товар. А ось відгуки на сайтах більш правдиві.

Насіння з інтернету не тільки для людей похилого віку

Як відомо, насіння найчастіше купують люди старшого віку. В такому випадку доставка товару поштою підходить їм ідеально. Адже такий спосіб отримання товару їм зрозумілий, до того ж поштові відділення є навіть у найвіддаленіших населених пунктах України. А можливість оплатити насіння післяплатою мінімізує ризики при покупці.

Допомогти з першою покупкою бабусі або дідові можуть діти або онуки. Так вони заощадять сімейний бюджет, свій час і приділять час родичам. Але насіння поштою з інтернет-магазину - це товар не тільки для пенсіонерів. Сьогодні дуже багато людей середнього віку і молодих займаються садівництвом: вирощують рідкісні квіти, модну нині зелень, овочі, в якості яких не сумніваються. А вже їм-то, зайнятим і працюючим, інтернет-покупки для грядки підходять найкраще.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Шафи купе на замовлення - ...
Наступна новина: ШВВП провід: Що це таке?

КОМЕНТАРІ