Які бувають види гаражних воріт

Які бувають види гаражних воріт

20.01.17 02:21 0 957

Мій будинок-моя фортеця - саме так звучить давня англійська приказка, яку ми хочемо втілити у власному будинку. А паркан і ворота - це «кріпосна стіна», перший бастіон захисту нашої фортеці. Вони можуть виконувати безліч функцій і бувають різних видів.

Ворота повинні:

  • Відсікати цікаві погляди і небажані візити;
  • Служити «візитною карткою» будинку, багато в чому формує враження про будинок і хазяїв;
  • Забезпечувати безперешкодний і зручний в'їзд і виїзд з території господарям і гостям;
  • За старих часів вони несли сакральний сенс, пов'язуючи і розділяючи домашній і зовнішній світ. Допомагала в цьому і традиційна символіка, яка використовувалася в оздобленні.

Щоб зробити правильний вибір гаражних воріт і знайти для себе найкраще поєднання захисту, функціональності і естетичних якостей, потрібно знати, які вони бувають. І розповість нам про їх різновиди співробітник інтернет-магазину http://metalworld.com.ua/, в якому їх безпосередньо можна придбати.

Сучасні виробники пропонують різні варіанти в'їзних воріт:

  • Класичні розсувні ворота - за назвою можна зрозуміти механізм їх функціонування, вони розчиняються всередину або назовні. Сучасні розсувні ворота можуть функціонувати як в механічному, так і в автоматичному режимах (за допомогою пульта). Їх плюс - респектабельний зовнішній вигляд. Такі ворота можна зробити з дерева або металу, суцільними або гратчастими, мінус - для відкривання цих воріт потрібно досить багато місця;
  • Рулонні в'їзні ворота піднімаються вгору і згортаються в компактний рулон при відкриванні, як рольставні. Висока зломостійкість, економія місця і автоматичне керування здобули їм заслужену популярність, проте електроніка може страждати від стрибків напруги, а при низьких температурах трапляються заїдання механізму;
  • Відкатні або зсувні ворота - відкочуються по спеціальних напрямних вздовж стіни. Роликовий механізм забезпечує надійність і низький рівень шуму, економія місця і відсутність необхідності розчищення снігу для відкривання також серед плюсів цього різновиду.

Знаючи, які бувають ворота для гаража, нескладно підібрати варіант, який підходить для того чи іншого випадку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке ескорт-послуги?
Наступна новина: Що таке спринклерна система ...

КОМЕНТАРІ