Чернівці: Оприлюднення проекту регуляторного акту

Чернівці: Оприлюднення проекту регуляторного акту

20.01.17 13:57 0 503
Відповідно до статей 9 та 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб:

Назва проекту:

* Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті та визнання такими, що втратили чинність, окремих пунктів рішення виконавчого комітету міської ради від 11.2014 р. № 607/20

Зміст проекту: встановлення тарифів на проїзд в міському пасажирському автотранспорті.

Поштова та електронна адреса розробника проекту регуляторного акта, до якого надсилаються зауваження та пропозиції: Департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради, вул. Героїв Майдану, 176, м.Чернівці, 58029, тел (0372) 52-40-49, тел/факс 52-42-41, e-mail: depjkg.cv@gmail.com

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на веб-порталі Чернівецької міської ради – www.chernivtsy.eu та оприлюднено в газеті «Чернівці».

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються поштою або в електронній формі на зазначені адреси розробника проекту регуляторного акта впродовж місяця з дня його оприлюднення.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Вечір напередодні Йордана ...

КОМЕНТАРІ