Земельні ділянки для будівництва житла у Чернівцях отримали 718 учасників АТО

Земельні ділянки для будівництва житла у Чернівцях отримали 718 учасників АТО

20.01.17 14:12 0 503
На окремому обліку для отримання земельних ділянок для будівництва індивідуальних житлових будинків станом на 11 січня цього року перебуває 1626 учасників антитерористичної операції. 718 учасників АТО вже отримали земельні ділянки для індивідуального будівництва. Земельні ділянки також отримали 24 родини загиблих в АТО героїв.

На грудневу та січневу сесії підготовлено проекти рішень про виділення ще 17 ділянок учасником АТО та двох ділянок – родинам загиблих.

Земельні ділянки учасника АТО виділяються у чотирьох земельних масивах.

Масив, обмежений вулицями Лукіяновича Дениса та Січовою, має площу 92,6 га . Тут є 564 земельні ділянки, з яких ,539 вже виділено. Вільними залишається 25 ділянок. В масиві передбачено будівництво дитсадка, школи, торговельно-розважального комплексу, 3 магазинів, а також багатоквартирна малоповерхова забудова у вигляді 84 блок-секцій (1500 квартир). Водопостачання та водовідведення передбачається централізоване від міських мереж.

Масив на вул. Коломийській має площу 20,0 га, тут є 177 ділянок, які всі вже розподілені. В масиві передбачено будівництво дитсадка,школи, культової споруди, готельного комплексу, закладу громадського харчування, а також можлива зблокована багатоквартирна забудова з об'єктами соцкультпобуту (магазини, аптеки, тощо)

На вул. Александрі Васіле в масиві площею 13,га учасникам АТО виділено 92 земельні ділянки. Тут також передбачається будівництво дитсадка, є можливість під`єднання до газових мереж та електричних.

У масиві на вул. Северина Івана, площею 3,8 га,є 29 земельних ділянок, 27 з яких розподілено. Вільними залишаються 2 земельні ділянки.

Тут забудовники мають можливість під`єднатися до газових та електричних мереж.

Наразі тривають роботи над розробкою проекту детального плану території житлової забудови, обмеженої вулицями Горіхівською та Вашківською. Площа цього масиву 3,0 га. Тут також виділятимуться земельні ділянки учасникам АТО.

Окрім того, для будівництва багатоквартирних житлових будинків житлово-будівельними кооперативами учасників АТО, чорнобильців та внутрішньо переміщених осіб зарезервовано земельну ділянку орієнтовною площею 1,3000 га, в районі проїзду Смотрицького.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: прокурорські ...

КОМЕНТАРІ