Прокурор Рівненської області зустрівся із громадськими активістами

Прокурор Рівненської області зустрівся із громадськими активістами

20.01.17 14:54 0 563
Близько 30 людей, в тому числі представників громадських організацій, прийняв та вислухав прокурор Рівненщини Олег Соболь.

Під час діалогу з прокурором люди висловили занепокоєння у зв'язку з тим, що підняті ними питання належним чином не вирішуються органами поліції, зокрема, під час проведення досудового розслідування у низці кримінальних проваджень, в т.ч. за фактами земельних махінацій, можливих протиправних дій службовців органів влади та місцевого самоврядування.

Олег Соболь вислухав активістів та прийняв від них письмові звернення, а також надав відповіді та роз'яснення щодо заданих питань.

Він запевнив, що прокуратура області не стоїть осторонь піднятих проблем. Більшість з них вже вивчалися прокуратурою та у ряді кримінальних проваджень активізовано досудове розслідування. За його результатами буде прийнято кінцеве рішення під процесуальним керівництвом прокуратури.

Громадяни подякували прокурору за проведену зустріч, вирішені оперативно звернення, які надсилалися раніше на адресу відомства, висловили сподівання на таке ж реагування і в подальшому з боку прокуратури та співпрацю з нею.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2016 році Житомирщина ...
Наступна новина: Чернівці: У Центрі культури ...

КОМЕНТАРІ