На підтримку проектів патріотичного виховання молоді Тернопільщини — вдвічі більше коштів ніж торік

На підтримку проектів патріотичного виховання молоді Тернопільщини — вдвічі більше коштів ніж торік

20.01.17 15:03 0 512
На фінансування проектів національно-патріотичного виховання у цьогорічному бюджеті передбачено 250 тис грн. Крім того, ще 100 тис грн спрямуються на підтримку проектів молодіжних організацій іншого спрямування. Натомість торік було виділено 175 тис грн на фінансування усіх проектів загалом . Про це повідомив начальник управління у справах сім'ї і молоді Тернопільської ОДА Ігор Чорний під час засідання обласної координаційної ради з національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

«Подавайте свої проекти на участь у конкурсі. Прийом документів триватиме до 3 лютого включно», — звернувся Ігор Чорний до представників молодіжних організацій.

Також, як наголосив на даному заході заступник голови Тернопільської ОДА Юрій Юрик, на перспективу планується проведення конкурсу щодо створення військово-патріотичних роликів, кращі з яких будуть відзначені й профінансовані.

«Ініціативи молоді потрібні чи не у кожній сфері діяльності. За допомогою молодіжних проектів ми доносимо позицію області до районів та сіл. На майбутнє обирайте орієнтир на поглиблення духовного виховання та розвиток інтелектуального потенціалу нашого підростаючого покоління», — зазначив Юрій Юрик.

Крім цього, на зібранні йшла мова про доцільність створення військово-патріотичних осередків на рівні районів та громад області. А також створення громадської ініціативи, спрямованої на укріплення загонів територіальної оборони області.

У той же час на заході підвели підсумки реалізації заходів з національно-патріотичного виховання дітей та молоді у 2016 році. Серед них відзначили всеукраїнську акцію «Маки пам'яті», де зібрали кошти для потреб воїнів АТО. А також змагання «Сокіл» та «Джура», на всіх етапах яких в загальній кількості взяли участь близько 6 тис учнів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінницькому ...
Наступна новина: У Чернігові перебував ...

КОМЕНТАРІ