В Тернополі повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

В Тернополі повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

20.01.17 14:29 0 601
Проект рішення міської ради

«Про внесення змін в рішення міської ради від 08.04.2011 р. № 6/7/132 «Про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Тернополя»

Розробник – відділ квартирного обліку та нерухомості, управління економіки, промисловості та праці Тернопільської міської ради.

Проект регуляторного акта передбачає покращення умов бізнес середовища в м. Тернополі в частині збільшення об’єктів виробничого призначення та кількості робочих місць з врахуванням змін в чинному законодавстві.

Проект рішення міської ради «Про внесення змін в рішення міської ради від 08.04.2011 р. № 6/7/132 «Про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Тернополя» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційній сторінці міської ради в мережі Інтернету в розділі «Регуляторна політика» та в газеті «Тернопіль вечірній».

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта просимо надавати в письмовій формі: поштою за адресою: м. Тернопіль, вул. Листопадова, 6;

електронною поштою за адресою: kvarturnuy@gmail.com

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ