На Тернопіллі марійський духовний центр у Зарваниці – місце,де завжди відчуваєш підтримку

На Тернопіллі марійський духовний центр у Зарваниці – місце,де завжди відчуваєш підтримку

20.01.17 15:24 0 514
Зарваниця – Марійський духовний центр на Тернопільщині не полишає байдужими серця. Коли б ви не приїхали сюди - неймовірні враження – гарантовані. Традиційно у переддень Нового року за Юліанським календарем у Зарваниці відбуваються святкування: виступи вертепів, колядників, віншування щедрівками. В цей же день припадають іменини Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка). Привітати його мають за честь усі жителі краю.

Традиції зустрічі старого Нового року у Зарваниці вже близько десяти років. До виступів долучаються як місцеві колективи, так і з інших областей. Кожен привносить свою часточку у спільне свято.

У Марійському Духовному центрі на Тернопільщині завжди багато вірян. Це місце допомагає віднайти рівновагу, наповнює життєдайною енергією, допомагає отримати відповіді на складні запитання. Особливо з початком нового року духовна підтримка є як ніколи важливою.

Як підкреслює Голова Тернопільської обласної адміністрації Степан Барна, підтримувати давні українські традиції дуже потрібно у нинішньому мінливому світі. Щороку Зарваницю відвідує близько мільйона паломників. Тематичні та професійні прощі відбуваються практично кожної неділі. У ці зимові дні Зарваниця особливо зачаровує…

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Проектні ...
Наступна новина: Юрій Юрик: «2016-й став ...

КОМЕНТАРІ