Вечір напередодні Йордана Голова Тернопільської ОДА провів із бійцями Нацгвардії (фото,відео)

Вечір напередодні Йордана Голова Тернопільської ОДА провів із бійцями Нацгвардії (фото,відео)

20.01.17 13:57 0 463
Кожен військовий повинен відчувати підтримку народу, підтримку від влади. Спільне проведення традиційних для України свят, особливо релігійних, створює тісний зв'язок між нашими захисниками і громадою - тому ми започаткували таку традицію. Про це зазначив Голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час вечері разом із бійцями 2-го стрілецького батальйону Національної гвардії України, яка відбулася у переддень свята Водохрещення.

«Національна гвардія – це символ відродженої української армії. Дуже вважливо, щоб кожен солдат, який несе службу на Тернопільщині, мав відчуття свята. Особливо, виходячи з того, що Національна гвардія – це полірегіональне представництво: у нас служать хлопці з Луганщини, Закарпаття, Одеси, Криму. Для нас важливо наповнити їх енергією, дати відчуття єдності та свята», - зазначив Степан Барна.

За його словами такі заходи вже є традиційними – подібні вечері відбулися і минулого року, святковий Щедрий вечір відбувся у 44-й артилерійській бригаді.

Участь у вечері також взяли голова адміністрації Тернопільського району Олександр Похилий, секретар Тернопільської міськради Віктор Шумада, депутати міської ради, громадські активісти.

Віншував щедрівками та колядою – хор студентів Тернопільського державного медичного університету.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Оприлюднення ...
Наступна новина: Вінничина: в області у 2016 ...

КОМЕНТАРІ