На Тернопільщину із зони АТО повернулися бійці особового складу 44-тої окремої артилерійської бригади

На Тернопільщину із зони АТО повернулися бійці особового складу 44-тої окремої артилерійської бригади

20.01.17 13:19 0 508
Понад сто бійців особового складу 44-ї окремої артилерійської бригади повернувся до місця постійної дислокації – на Тернопільщину. Незважаючи на січневі морози протягом декілької годин їх очікували рідні, близькі, командири, духовенство, представники обласної та місцевої влади та пересічні жителі міста. Зустрічали захисників урочисто — оплесками, квітами й поцілунками. Сліз від радості не приховували. Відновлюватимуть сили бійці близько чотирьох місяців, а потім знову повернуться до виконання бойових завдань.

Дехто із них вже прибував на ротації, інші – не бачилися з рідними понад вісім місяців. Кожен із них мужньо та віддано ніс службу на передовій, захищаючи суверенітет нашої Держави. Урочиста зустріч, вітання від керівництва області, благословення духовенства, обійми близьких – так зустрічала Тернопільщина своїх захисників.

Урочиста програма з колядою, привітаннями та освячення зробили свято неперевершеним. Бійців нагороджували, пригощали короваєм та гарячим чаєм.

За відмінне виконання службових обов'язків, самовідданість, професіоналізм та бездоганну військову дисципліну «Орденом Слави» нагороджено заступника командира морально-психологічного забезпечення з 44-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил України капітана Петра Ковалюка. Вручив нагороду Голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

«Дуже важливо, аби наш дивізіон 44 бригади, який протягом тривалого часу перебував у зоні АТО, відчував нашу підтримку. Від імені нашого краю висловлюю глибоку вдячність кожному із вас за службу, за ризик, за патріотизм заради повернення миру в Україну. Ми кожного дня молимося за те, щоб наших хлопців оминули й настала довгоочікувана перемога», — зазначив Степан Барна.

Сюжет телеканалу ІНТБ:

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: "Рідна моя ...
Наступна новина: На Вінниччині засуджено ...

КОМЕНТАРІ