На Вінниччині буде обрано новий склад Громадської ради при обласній державній адміністрації (+фото)

На Вінниччині буде обрано новий склад Громадської ради при обласній державній адміністрації (+фото)

20.01.17 14:52 0 470
Вчора, 16 січня, в приміщенні обласної державної адміністрації відбулися загальні збори членів Громадської ради на яких було оголошено про обрання нового складу консультативно-дорадчого органу при облдержадміністрації, який буде працювати над вирішенням актуальних питань регіону протягом 2017 року.

Учасники засідання підвели підсумки діяльності протягом 2015-2016 років та визначили актуальні сфери щодо своєї роботи у 2017 році.

План роботи Громадської ради на 2015-2016 роки включав 3 основних напрямки діяльності, зокрема, які стосуються сфери охорони здоров'я, національно-патріотичного виховання підростаючого покоління українців, а також педагогічний напрямок.

Протягом 2016 року за активної участі Громадської ради впроваджено та реалізовано низку регіональних програм, серед яких обласна цільова програма роботи з обдарованою молоддю, програма розвитку міжнародного та міжнаціонального співробітництва, єдина комплексна правоохоронна програма, регіональна програма будівництва (придбання) доступного житла у Вінницькій області та багато інших не менш актуальних проектів.

Значна увага в роботі приділялася питанням захисту прав та законних інтересів учасників АТО, визнання статусу та надання земельних ділянок.

Також, Громадська рада за період своїх повноважень здійснювала систематичний громадський моніторинг стану дотримання та виконання своїх повноважень Вінницькою обласною державною адміністрацією щодо здійснення матеріально-фінансового забезпечення закладів охорони здоров'я, що належать до сфери її управління.

Завершуючи загальні збори членів Громадської ради було визначено дату установчих зборів нового складу – 2 березня 2017 року.

Можна говорити про те, що Громадська рада при обласній державній адміністрації виявилась налагодженим механізмом щодо врахування суспільної думки під час формування і реалізації регіональної та державної політики в цілому, а також поряд з органами виконавчої влади, спільного вирішення актуальних завдань суспільного розвитку області.































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Міський голова ...
Наступна новина: Тернопіль: при сплаті за ...

КОМЕНТАРІ