У Вінниці відбулися показові практичні навчання з порятунку людей,що провалилися під лід (+фото)

У Вінниці відбулися показові практичні навчання з порятунку людей,що провалилися під лід (+фото)

20.01.17 15:20 0 474
Під час практичної частини навчань бійці Служби порятунку продемонстрували оточуючим основні способи надання допомоги людині, яка провалилася під кригу.

За тим, як на практиці рятують із крижаної води «потерпілого» спостерігали курсанти Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, рибалки, які у цей час були на риболовлі, а також пересічні вінничани.

Згідно з планом показових навчань спочатку рятувальники допомагали людині, яка провалилася під кригу. Для цього водолази Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області використовували спеціальне обладнання, серед яких рятувальне коло, кінець Александрова, пристрій для порятунку людей на воді «соломинка», а також підручні засоби. Зазвичай саме ними можнуть скористатись люди, які стали випадковими свідками потрапляння людини під лід. У свою чергу, лікарі Служби «101» на практиці продемонстрували, як правильно та швидко потрібно надавати першу медичну допомогу людині, що стала жертвою власної безпечності, а також дали кваліфіковані поради, як уникнути взимку переохолодження та обморожень.

Загалом до показових навчань від ГУ ДСНС Вінницької області було залучено 10 рятувальників.

ГУ ДСНС України у Вінницькій області





















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Проектні ...

КОМЕНТАРІ