Прокуратурою Вінницької області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно працівників поліції за вчинення хуліганських дій

Прокуратурою Вінницької області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно працівників поліції за вчинення хуліганських дій

20.01.17 16:45 0 559
Слідчим відділом прокуратури області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення працівниками поліції кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України, та до Гайсинського районного суду Вінницької області скеровано обвинувальний акт.

Під час досудового розслідування встановлено, що компанія у складі трьох чоловік, двоє з яких працівники поліції, у позаробочий час, знаходячись в одному з кафе м. Гайсин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, грубо порушуючи громадський порядок та спокій оточуючих, безпричинно заподіяли численні тілесні ушкодження жителю м. Гайсин та його дружині, які також відпочивали у вказаному кафе, чим спричинили останнім легкі тілесні ушкодження.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачене покарання у виді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ