14 програм інститутів громадянського суспільства Вінниччини отримають фінансову підтримку протягом 2017 року (+фото)

14 програм інститутів громадянського суспільства Вінниччини отримають фінансову підтримку протягом 2017 року (+фото)

20.01.17 16:23 0 528
Вчора, 17 січня, в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулося підсумкове засідання конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету.

За результатами оцінювання більшістю голосів членів конкурсної комісії визначено перелік конкурсних пропозицій, які будуть співфінансуватися коштами обласного бюджету протягом 2017 року.

Так, в поточному році на Вінниччині буде профінансовано 14 програм громадських організацій на загальну суму 500 тис. грн.

С П И С О К П Е Р Е М О Ж Ц І В К О Н К У Р С У

з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка

у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету



з/пНазва інституту громадянського суспільстваНазва програми (проекту, заходу)

1.Громадська організація «Суспільні ініціативи Козятинщини»«Оберіг для воїна»

2.Вінницька громадська організація молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія»«Почути серцем»

3.Громадська організація «Вінницька обласна асоціація ендокринологів»«Цукровий діабет – не хвороба, а стиль життя»

4.Вінницька громадська організація молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія»«Альтернативна комунікація для невербальних дітей»

5.Громадська організація «Народний Майдан Вінниччини»«Повернення в колективну пам'ять суспільства забутих груп жертв ІІ Світової війни Вінницького регіону – Шталагу № 329»

6.Громадська організація «Вінницька обласна асоціація ендокринологів»«Тренінговий центр»

7.Крайове товариство «Вінницький козацький полк ім. Івана Богуна»ІХ Міжнародний фестиваль звичаєвої культури «Живий вогонь»

8.Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих мало захищених категорій молоді «Паросток»«Кроки до професійного виживання»

9.Вінницький обласний осередок Міжнародної громадської організації «Україна-Польща-Німеччина»«Огляд іноземних ЗМІ – об'єктивний погляд на Україну та світ»

10.Громадська організація «Асоціація євроклубів Вінниччини»«Досвід країн Вишеградської четвірки у сфері децентралізації»

11.Громадська організація «Вінницька обласна асоціація громадян хворих на цукровий діабет «Благовіст»«ДІАЄВРО-2017»

12.Обласна молодіжна громадська організація «Вінницький КВН»«ХІ МіжНародний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно»

13.Громадська організація «Асоціація захисту та допомоги інвалідам «Відкриті серця»«Право на любов»

14.Громадська організація «Вінницька обласна організація «Центр психологічної підтримки «Лотос»«Школа медіаграмотності для громадських організацій»

Нагадаємо, що суми фінансування визначалися відповідно до рейтингу конкурсної пропозицій.

Всі проекти будуть реалізовуватися за підтримки обласної державної адміністрації, зокрема Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, який здійснюватиме інформаційний супровід програм.

Можна говорити про те, підтримка інститутів громадянського суспільства на Вінниччині стало гарною традицією. Це зумовлено необхідністю створення державою сприятливих умов для функціонування правової держави, реалізації та захисту конституційних прав і свобод людини та громадянина, різноманітних форм демократії, для забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державно політики і вирішення питань місцевого значення, а також ефективної взаємодії громадськості з органами державної влади та місцевого самоврядування.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ