Василь Броварник з робочим візитом відвідав Вінницьку дирекцію УДППЗ «Укрпошта» (+фото)

Василь Броварник з робочим візитом відвідав Вінницьку дирекцію УДППЗ «Укрпошта» (+фото)

20.01.17 17:47 0 676
У Вінницькій дирекції УДППЗ «Укрпошта» 16 січня відбулась робоча зустріч з заступником голови обласної державної адміністрації Василем Броварником. Ціллю його візиту було ознайомлення з діяльністю підприємства, планами його діяльності на 2017 рік. Про амбітні плани дирекції йому розповіла директор Наталя Костюк. На нараді були присутні заступники директора та начальники профільних відділів.

Василь Михайлович акцентував свою увагу на показниках соціально-економічного розвитку Вінницької області, планах на наступний рік та ролі у них державного підприємства, оскільки між Вінницькою дирекцією УДППЗ «Укрпошта» та Вінницькою державною адміністрацією вже давно налагоджено взаємодію.

Для Вінниччини рік, що минув, був одним із найкращих за останні 25 років. Наприклад, у аграрній сфері встановлено рекорд – зібрано 5,7 млн. тонн зерна, область стала лідером із врожайності. Це, в свою чергу, позитивно вплинуло на виплати переказів по земельним паям селянам, люди отримали майже в 1,7 раза дивідендів більше, ніж минулими роками. До речі, більшість виплат в регіоні проходить саме через Укрпошту. Очікується, що прийдешній рік дасть можливість також отримати хороший врожай, а відтак і перекази коштів по земельним паям.

Вдалося збільшити видатки на наповнення місцевих бюджетів, планується, що у поточному році вони продовжуватимуть зростати. Продовжується процес об'єднання територіальних громад, які зможуть отримати значний фінансовий ресурс. Тут вбачаються додаткові можливості і для Вінницької дирекції, оскільки вже не перший рік діють Меморандуми про співпрацю із сільськими радами, які передбачають підтримку поштової галузі, однак, брак фінансування не завжди дозволяв підтримувати поштовиків, одначе зараз маємо надію на покращення ситуації.

Розвиток нових промислових підприємств регіону, в тому числі з іноземним корінням, дає можливості розширити коло корпоративних клієнтів.Обласною владою визначено курс створення сприятливого середовища для роботи суб'єктів малого та середнього бізнесу, надання їм пільгових кредитів.

Очікується, що розвиток даних суб'єктів господарювання позитивно вплине на показники діяльності поштової галузі в регіоні.

У області проводяться заходи із енергозбереження, котельні оснащуються твердопаливними котлами та на альтернативному паливі. До речі, Вінницькою дирекцією у 2016 році встановлено 2 нових твердопаливних котли, за підрахунками очікується економія у сумі 80 тис. грн. щомісяця в порівнянні з витратами на газ.

Василь Михайлович побував не лише у дирекції, а й відвідав Цех оброблення пошти, де пройшов всі ланки сортувального процесу і поспілкувався з працівниками. Без уваги не залишилось і відділення зв'язку №4, що працює за цілодобовим режимом роботи та острівне відділення зв'язку, що знаходиться у ТРК Поділля Сіті. Також він відвідав центральне відділення поштового зв'язку №50, де працює служба державних реєстраторів та надає послуги з реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, реєстрацію бізнесу, висловивши задоволеність, тим що дані сервіси стають більш доступними для громадян.

Прийдешній рік кидає нам багато викликів, але як бачимо, дає і чимало нових можливостей для розвитку регіону.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ