Натуральна продукція – запорука успіху підприємств Вінницького регіону (+фото)

Натуральна продукція – запорука успіху підприємств Вінницького регіону (+фото)

20.01.17 13:52 0 560
17 січня директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко відвідав підприємство «Молочна хатинка» та ПрАТ «Вінницький завод фруктових концентратів і вин» з метою ознайомлення з їх діяльністю.

Виробничий процес сироварні презентував її співзасновник Валерій Коваль:

«В процесі виробництва продукту ми прагнемо до його найвижчої якості, а тому особливістю нашої продукції є цілковита відсутність домішок та хімічних барвників. Зберігаючи справжній смак сиру, ми ніколи не використовуємо вакуумну упаковку».

Молоко для виробництва закупається в п'яти селах Немирівського району, сортується за критеріями жирності та кількості білка та зберігається відповідно до найвижчих стандартів цієї галузі. Найбільшу популярність ТМ «Молочна хатинка» здобула завдяки сирам «Качокавалло» та «Сулугуні».

Керівник Департаменту відзначив рівень та якість виробництва:

«Незважаючи на невеликі обсяги виготовленої продукції, ви є конкурентоздатним підприємством та маєте усі шанси закріпитись на ринку. Перш за все, вам необхідно розширювати мережу збуту та охоплювати все більший сегмент споживачів».

Також, посадовець відвідав ПрАТ "Вінницький завод фруктових концентратів і вин", що виготовляє продукцію під торговою маркою «Солодка мрія». На сьогоднішній день, підприємство займається виробництвом зефіру, мармеладу, цукерок, тістечок, тортів, морозива, яблучного концентрованого соку, яблучного пюре, яблучного повидла та хлібного квасу (в літній сезон).

«На заводі успішно функціонують цех плодопереробки, кондитерський цех, цех по виробництву хлібного квасу та з розливу води. Колектив підприємства налічує більш ніж 100 осіб, але в поточному році планується розширення виробництва», - ознайомила з інфраструктурою підприємства його керівник Валентина Побережна.

Під час огляду виробничих потужностей, Володимир Мережко також обговорив з керівництвом заводу запровадження механізму часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими суб'єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів, що передбачено в Програмі розвитку малого та середнього підприємництва на 2017 рік:

«За умови створення додаткових робочих місць та впровадження енергозберігаючих технологій, ви можете стати одержувачем фінансової допомоги у вигляді часткової компенсації відсотків за банківськими кредитами з обласного бюджету».

Слід зазначити, що підприємство завдяки високій якості, натуральності і відмінним смаковим якостям виробленої продукції за короткий час завоювало визнання і довіру широкого кола споживачів.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Выбираем обручальные ...
Наступна новина: У Рівненській області з ...

КОМЕНТАРІ