На Вінничині при в’їзді до Могилів – Подільського району встановлено світильник із автономними джерелами живлення від сонячної та вітрової енергії

На Вінничині при в’їзді до Могилів – Подільського району встановлено світильник із автономними джерелами живлення від сонячної та вітрової енергії

20.01.17 17:38 0 631
За ініціативи та сприяння районної влади, при в'їзді до Могилів – Подільського району зі сторони смт.Вендичани, встановлено світильник із автономними джерелами живлення від сонячної та вітрової енергії. Світильники такого зразка використовуються в багатьох європейських державах.

Комплект обладнання включає: залізобетонну стійку, металоконструкції для кріплення обладнання на стійку, шафу управління, вітрогенератор, сонячну батарею, аккумулятор, контролери сонячної батареї та вітрогенератора, два прожектори (один з яких освітлює стелу та працює в залежності від рівня зовнішньої освітленості, інший - освітлює зону відпочинку та спрацьомує в залежності від рівня зовнішньої освітленості, але реагуючи тільки на рух (тобто присутність когось в зоні його роботи, чим економиться електрична енергія).

На території Могилів-Подільщини для таких цілей пристрій встановлено вперше. Проте для керівників прикордонного району є перспективним завдання аби при в'їзді на територію презентаційні районні візитівки мали відповідне оснащення.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Василь Броварник ...
Наступна новина: Василь Броварник з робочим ...

КОМЕНТАРІ