Василь Броварник: Одне з пріоритетних завдань обласної влади – наведення порядку як з твердими побутовими відходами,так і з очисними спорудами (+фото)

Василь Броварник: Одне з пріоритетних завдань обласної влади – наведення порядку як з твердими побутовими відходами,так і з очисними спорудами (+фото)

20.01.17 17:58 0 651
На виконання доручення голови облдержадміністрації Валерія Коровія щодо вивчення екологічної ситуації та вжиття відповідних заходів зі зниження впливу біологічних факторів на атмосферне повітря, 18 січня 2017 року під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Василя Броварника відбулась розширена нарада з питань відновлення очисних каналізаційних споруд та вивчення екологічної ситуації, що склалась в мікрорайоні Поділля. У нараді взяли участь члени робочої групи, яку очолив директор Департаменту екології та природних ресурсів Микола Ткачук, а також представники комерційних структур, які презентували свої можливості у вирішенні екологічних проблем області.

Звертаючись до присутніх Василь Броварник зазначив: «В області досить гостро стоїть питання щодо наведення порядку як з твердими побутовими відходами, так і з очисними спорудами краю.

Термінового вирішення потребує екологічна ситуація, яка склалась у мікрорайоні Поділля, що у м. Вінниця. Проблема, як відомо, пов'язана з неналежним функціонуванням очисних споруд. Тому завдання влади, а також керівників відповідних структур області знайти оптимальні шляхи вирішення даних проблем. на нараду ми запросили представників комерційних структур, які продемонструють і запропонують нам технічні можливості вирішення вищезазначених питань, а завдання усіх нас – обрати оптимальний варіант, який би влаштовував як за вартістю, так і за якістю наданих послуг».

Зокрема, комплекс технологій та технічних рішень презентував генеральний директор Unibud Energo Service Юрій Гайворонський. Також свої пропозиції щодо інтегрованого поводження з твердими побутовими відходами та про будівництво сміттєспалювальних заводів презентував голова ГО «Міжнародна асоціація термоенергетичних компаній МАТЕК», член кореспондент Академії будівництва України Іван Ландар.

За підсумками наради дано доручення керівництву КП «Вінницяводоканал» в місячний термін розглянути та узагальнити надані пропозиції і поінформувати про шляхи вирішення даного питання Департамент екології та природних ресурсів ОДА.

































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вибираємо службу таксі: ...

КОМЕНТАРІ