Чернігів: Міський голова вручив подарунки дітям загиблих або учасників АТО від латвійських друзів

Чернігів: Міський голова вручив подарунки дітям загиблих або учасників АТО від латвійських друзів

20.01.17 14:49 0 469
Чернігівський міський головаВладислав Атрошенко зустрівся з дітьми загиблих або учасників АТО. Міський голова вручив їм подарунки від міста-партнера Чернігова Огре (Республіка Латвія) до новорічних та різдвяних свят.

Владислав Атрошенко, вітаючи дітей у міській раді, повідомив, що між Черніговом та містом Огре підписано договір про дружбу та співробітництво ще у 2007 році.

- Огре – дуже красиве, зелене й, водночас, невелике місто з населенням приблизно 30 тисяч чоловік. І хоча бюджет міста невеликий, наші латвійські друзі завжди знаходять можливість робити гарні справи для нашого міста і чернігівських дітей. Зокрема, вони організували оздоровчу поїздку дітей до екологічного табору «Природа лікує» у м. Огре, - сказав міський голова.

Користуючись нагодою, Владислав Атрошенко висловив вдячність меру міста Огре за особливу увагу до дітей, батьки яких загинули у зоні бойових дій на сході України або боронять нашу незалежність і мирне життя.

Разом з солодощами діти отримали шарфи з особливим узором - латвійськими національними знаками, які, на переконання латвійських друзів, надають силу, здоров'я та захист. Про це латвійські друзі написали у листівці для кожної дитини, де також зазначили, що кольори шарфів схожі з кольорами Державного прапора України, отже слугуватимуть символом дружби між нашими містами та своєрідним талісманом, який захищатиме дітей від усіляких негараздів.

Дітей почастували також теплим чаєм з солодощами.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі на бул. ...
Наступна новина: На Вінниччині буде обрано ...

КОМЕНТАРІ