Чернігівська міська рада оприлюднює списки тимчасового та соціального житла

Чернігівська міська рада оприлюднює списки тимчасового та соціального житла

23.01.17 12:56 0 740
Від на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради публікуються не тільки міська квартирна черга, а й повні списки всього міського соціального житла та всього міського тимчасового житла. Зазначені також прізвища громадян, які займають це житло, та номери і дати рішень виконкому, на підставі яких відбулося заселення.

Списки публікуються з метою забезпечення повної відкритості і можливостей для громадського контролю в питаннях наявності та використання міських фондів соціального та тимчасового житла.

Відповідне завдання керівнику Управління квартирного обліку міської ради дав учора, 19 січня, на засіданні виконкому міської ради Чернігівський міський голова.

Як і дані міської квартирної черги на веб-порталі міської ради, дані про фонди соціального і тимчасового житла будуть оновлюватися на початку кожного місяця.

Усі ці відомості знаходяться на веб-порталі в розділі «Публічна інформація».

Довідково:

Фонд житла соціального призначення Чернігівської міської ради складається з 30 житлових приміщень. Фонд приміщень для тимчасового проживання – з 13 житлових приміщень. Обидва види житла заселяються відповідною категорією громадян у встановленому законом порядку. Фонди створені та використовуються на виконання Закону України «Про житловий фонд соціального призначення» та Постанови Кабінету Міністрів України від 31.03.2004 року № 422 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання».

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ