На набережній тернопільського ставу відбулося міжконфесійне освячення води

На набережній тернопільського ставу відбулося міжконфесійне освячення води

23.01.17 10:12 0 503
На набережній тернопільського ставу, біля підніжжя хреста, встановленого на честь 1020-річчя Хрещення України, відбулося міжконфесійне освячення води. У день Хрещення Господнього спільне Богослужіння відправили архієпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Української Греко-Католицької Церкви владика Василій, архієпископ Української Православної Церкви Київського Патріархату владика Нестор та правлячий архієрей Тернопільської єпархії УАПЦ єпископ Віктор.

Разом із сотнями тернополян участь у Богослужінні взяв міський голова Сергій Надал. Очільник Тернополя зазначив, що саме 19 січня, на свято Водохреща, християни вітають одні одних та бажають здоров’я від цілющої йорданської святої води.

«У такі дні все місто відчуває себе великою єдиною громадою. В такі дні ми відчуваємо піднесення і радість. То нехай цей чудовий настрій і натхнення будуть з нами у всі дні року, - зазначив міський голова. - З нагоди цього свята хочу привітати кожного тернополянина, побажати міцного здоров’я. Нехай цілюща йорданська вода змиє зневіру і різні хвороби, додасть сили і натхнення до щоденних добрих справ!».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ