Тернопілля: в ОДА завітав гурт «Ходаки»

Тернопілля: в ОДА завітав гурт «Ходаки»

23.01.17 12:15 0 947
20 січня у Тернопільську обласну державну адміністрацію завітав аматорський зразковий художній фольклорно-обрядовий гурт «Ходаки» (село Малий Ходачків Тернопільський район).

«Лауреати і переможці районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів аматорський зразковий художній фольклорно-обрядовий гурт «Ходаки» вітають усіх вас з Різвдом Христовим та Святим Водохрещам, - звернувся керівник керівник гурту заслужений працівник культури України, відмінник освіти України Михайло Полюга до голови обласної державної адміністрації Степана Барни, працівників структурних підрозділів облдержадміністрації.

Гурт «Ходаки» на свята зазвичай відтворює і традиційний вертеп, і представляє нові версії звичного дійства.

В ОДА представили дійство, у якому ключові ролі належать політичним особам – Петру Порошенку, Юлі Тимошенко, Олегу Ляшку, Юрію Луценку. Є і воїн АТО, і прокурор, і навіть Катя Осадча, а також – ангели, чорт, пастушки, смерть.

Як розповів керівник колективу Михайло Полюга, недавно гурт повернувся з конкурсу духовної пісні у Варшаві. Там вони здобули І місце.

Нагадаємо, гурті «Ходаки» наразі є 35 дітей, а сам колектив існує з 1990-го року.

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна щиро подякував гурту «Ходаки» за дзвінкі колядки, щедрівки, віншування, побажав успіхів і нових перемог.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: в області ...

КОМЕНТАРІ