У Рівненській області у Здолбунівській місцевій прокуратурі підвели підсумки роботи правоохоронців у 2016 році на території Гощанського,Здолбунівського,Корецького,Костопілького,Острозького районів та міста Острога

У Рівненській області у Здолбунівській місцевій прокуратурі підвели підсумки роботи правоохоронців у 2016 році на території Гощанського,Здолбунівського,Корецького,Костопілького,Острозького районів та міста Острога

23.01.17 08:10 0 557
Стан протидії злочинності та корупції на території Гощанського, Здолбунівського, Корецького, Костопілького, Острозького районів та міста Острога обговорили керівники правоохоронних органів зазначених районів 17.01.2017 на спільній нараді у Здолбунівській місцевій прокуратурі.

Було підбито підсумки роботи у 2016 році, а також визначено плани роботи на поточний рік.

Учасниками заходу відмічено, що завдяки вжитим спільним заходам вдалося вплинути на стабілізацію криміногенної обстановки, зміцнення законності. Так підвищено рівень розкриття кримінальних правопорушень. Належним чином впроваджено у практику застосування інституту укладення угод про примирення та визнання винуватості. Не допущено випадків порушення конституційних прав громадян.

Проте водночас викликає занепокоєння ріст кримінальних правопорушень.

Керівником Здолбунівської місцевої прокуратури Григорієм Нижником наголошено на згортанні роботи правоохоронних органів щодо виявлення та розслідування кримінальних правопорушень на пріоритетних напрямках. Так потребує активізації робота правоохоронців у сфері охорони і використання надр, лісів, земель, додержання законодавства у сфері бюджету, містобудування, використання об'єктів державної і комунальної власності, встановлення тарифів на електро-, газо-, водо-, теплопостачання, протидію корупції та хабарництву, незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконному обігу підакцизних товарів.

Також, керівник місцевої прокуратури звернув увагу на необхідності здійснення якісного досудового розслідування кримінальних проваджень у розумні строки та недопущення порушень при внесенні відомостей до ЄРДР.

За підсумками наради обговорено та прийнято заходи на перше півріччя 2017 року, які спрямовані на поліпшення стану законності на території районів.

Матеріали Здолбунівської місцевої прокуратури

Джерело: http://zdolbunivprok.rv.ua/ Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратура добилася ...

КОМЕНТАРІ