В Житомирській області райдержадміністрації мають оптимізувати структури,аби функції не дублювалися з громадами

В Житомирській області райдержадміністрації мають оптимізувати структури,аби функції не дублювалися з громадами

23.01.17 08:29 0 517
Після об'єднання територіальних громад виникає питання дублювання функцій у ОТГ та районних державних адміністраціях.

Аби розібратися з проблемними питаннями структур і комунальної власності, 20 січня, у Житомирі під керівництвом голови облдержадміністрації Ігоря Гундича та голови обласної ради Володимира Ширми відбулася нарада з представниками РДА та громад.

Ігор Гундич дав доручення всім головам райдержадміністрацій вже у понеділок подати нові штатні розписи з урахуванням дублювання функцій з ОТГ.

Після цього штатні розписи розгляне департамент фінансів ОДА, аби з'ясувати, чи надана структура дійсно необхідна та не повторює функцій, які виконуються у громадах.

Крім того, одним з важливих питань залишається питання розподілу майна між громадами та органами виконавчої влади. Представники районів просять утворити робочу групу, яка допоможе у вирішенні зазначеного питання.

Проте голова облдержадміністрації наголошує на тому, що кожен голова РДА повинен бути відповідальним і самостійно розібратися та налагодити контакти з громадами.

«Я не хочу їхати у вашу хату та наводити там лад. Але якщо ви самі не зможете розібратися, то мені доведеться це зробити. І тоді це будуть жорсткі методи», – зазначив Ігор Гундич.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура добилася ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ